Klantenservice

Kan ik mijn telefoon ook op een andere plek aanschaffen?

Jiayu Nederland is de officiële en exclusieve importeur van Jiayu in Nederland. Toestellen door andere partijen verkocht vallen niet onder onze garantie voorwaarden. Let hier dus goed op bij uw aanschaf. Op dit moment is het enige officiële verkoop kanaal http://www.jiayunederland.nl

Verzending en bezorging

Jiayu Nederland verstuurt de orders vanuit ons centrale magazijn in België. Dit houdt in dat verzending gemiddeld 2-3 werkdagen duurt.

Contact met ons opnemen

U kunt ons op bereiken via sales@jiayunederland.nl, Twitter, Facebook en via het contactformulier op onze website.

Pre-orders

Een pre-order houdt in dat het product niet op voorraad is. Meestal staat er een verwachte leverdatum, deze kan ook na uw bestelling nog veranderen.

Betalen

Betalen doet u met iDeal, Mister Cash of Paypal. Alle methoden zijn veilig en getest. Bij problemen met het betalen kunt u contact met ons opnemen voor ondersteuning.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!

Heeft u een Track & Trace nummer ontvangen? Kijk dan op de website van PostNL wat de status van uw pakket is. Heeft u geen Track & Trace nummer ontvangen? Neem dan contact met ons op om deze alsnog te ontvangen.

Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

Controleer eerst of de bevestigingsmail misschien in uw SPAM folder terecht is gekomen. Mocht u hem daar niet aantreffen neem dan contact met ons op, dan controleren wij de status van uw order.

Mag ik de naam Jiayu in Nederland gebruiken voor commerciële doeleinden?

De naam Jiayu mag in Nederland uitsluitend gebruikt worden door Jiayu Nederland tenzij anders overeengekomen. Voor vragen hierover neemt u contact op met sales@jiayunederland.nl.

Ontvang ik een Nederlandstalige handleiding van de telefoon?

Op dit moment leveren wij nog geen Nederlandstalige handleiding. Wij werken er aan om deze zo snel mogelijk beschikbaar te maken.

Heb ik garantie?

Ja, u heeft recht op 2 jaar garantie. Alle informatie wat onder garantie valt kunt u hier teruglezen in de verkoopvoorwaarden waarmee u automatisch akkoord gaat bij het plaatsen van een bestelling..